Forside /Aktuelt/Aktuelt/Sikker på sykkel: Bli med og bli enda bedre!

Sikker på sykkel: Bli med og bli enda bedre!

Ønsker dere hjelp til å ta sykkelopplæringen et steg videre? Da er «Sikker på sykkel» et viktig bidrag for å motivere lærere og barn til å engasjere seg i opplæringen. Hovedpremien er å representere Norge i den internasjonale finalen i den europeiske trafikkopplæringskonkurransen ETEC.

Sikker på sykkel: Bli med og bli enda bedre!

Ønsker dere hjelp til å ta sykkelopplæringen et steg videre? Da er «Sikker på sykkel» et viktig bidrag for å motivere lærere og barn til å engasjere seg i opplæringen.

Som en del av den nasjonale dugnaden for å hindre spredningen av koronaviruset avlyser vi årets Landsfinale i Sikker på sykkel 2021. Vi håper allikevel det vil la seg gjøre å gjennomføre distriktsfinaler.

For å være med på Sikker på sykkel 2021 må dere melde dere på innen midten av april 2021.

Rundt 40 000 barn er med i NAFs sykkelopplæring hvert eneste år. Alle skoler i Norge kan delta i en kunnskapsdrevet konkurranse for barn mellom 10 og 12 år.

Gjennom Sykkeldyktig.no får alle en god sykkelopplæring. For dem som ønsker litt ekstra motivasjon i sykkelopplæringen, er det en god idé å bli med på «Sikker på sykkel». Gjennom teoretiske og praktiske oppgaver utfordres barna i trafikkunnskap og sykkelferdigheter.

Første steg er sykkelopplæringen på skolen gjennom Sykkeldyktig.no. De to elevene dere ønsker at skal representere skolen videre i «Sikker på sykkel», en jente og en gutt, meldes på til en distriktsfinale i regi av NAF. Det vil blir en morsom og lærerikt dag med flotte premier til vinnerne.

Er dette noe for din skole? Finn ut mer om hva «Sikker på sykkel» er.